Bel ons
+31 (0) 495 - 451822
U bevind zich hier: Home / Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Niet tevreden over het product, toch de verkeerde kleur of liever een andere verpakking? Geen probleem, dat lossen we op! U kunt eenvoudig een retour aanmelden en in 5 stappen een pakketlabel aanmaken via het retour portal van onze andere webshop Schmink Specialist., vervolgens kunt u het pakket afgeven bij een PostNL afleverpunt. Op de meegeleverde pakbon kunt u vermelden wat u eventueel wilt ruilen of annuleren. De verzend- en administratiekosten van het retour zenden zijn € 5,95. Bij een annulering of ruiling zullen wij de verzendkosten verrekenen met het terug te betalen bedrag.    

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Alle onze beloftes op een rijtje.

  • 'Daarom' accepteren we ook als reden.
  • Bij een retour betaald u alleen de verzendkosten van de retourzending
  • 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van uw product.
  • Product ruilen? Zodra we uw retour hebben ontvangen, versturen wij dezelfde dag nog het door u gewenste andere product.
  • Geld terug? Binnen 14 werkdagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt naar de rekening waarmee u heeft betaald.

 

Deze pagina delen