Bel ons
+31 (0) 495 - 451822
U bevind zich hier: Home / Betaling

Betalen

U kunt op verschillende manieren betalen zonder extra kosten.  

BETAALMETHODEUITLEG
IDEAL
 
Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.
ACHTERAF BETALEN VOOR NEDERLANDSE CONSUMENTEN
 
AfterPay voert voor Make-up Specialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Make-up Specialist achteraf betalen tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
ACHTERAF BETALEN VOOR BELGISCHE CONSUMENTEN
 
AfterPay voert voor Make-up Specialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
ACHTERAF BETALEN VOOR NEDERLANDSE BEDRIJVEN
 
AfterPay voert voor Make-up Specialist het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij Make-up Specialist achteraf betalen tot een bedrag van € 500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
BANCONTACT / MISTER CASH
 
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.
MASTERCARD
 
MasterCard is sinds haar oprichting uitgegroeid tot wereldwijde aanbieder van credit- en debitcards. Een kwart van alle creditcardtransacties wordt gedaan met een kaart die is uitgegeven door MasterCard. Met deze creditcard bereikt u potentiële klanten over de hele wereld. MultiSafepay is PCI DSS-compliant en verwerkt transacties volgens de strengste veiligheidseisen. 
VISA
 
VISA is de populairste creditcard ter wereld. MultiSafepay is geheel PCI DSS-compliant en voldoet daarmee aan de strengste veiligheidseisen.
MAESTRO
 
Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd en in andere landen wereldwijd. 
SOFORT BANKING
 
SOFORT Banking  is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving.
GIROPAY
 
Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. 
AUTOMATISCHE INCASSO
 

Automatische incasso is een veelgebruikte betaalmethode om bedragen direct te incasseren van een consumenten bankrekening en om automatisch doorlopende machtigingen te verwerken.

BANK
OVERSCHRIJVING


 
U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail van Multisafepay met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Multisafepay. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot 3 werkdagen duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.
Deze pagina delen