Bel ons
+31 (0) 495 - 451822
U bevind zich hier: / Ghede Neptanden

Ghede Neptanden

Spaarpunten: 54
Op voorraad

€ 54,95
Van 20 februari t/m 2 maart 2018 zijn wij gesloten. Bestellingen die geplaatst worden tijdens onze vakantie verwerken en verzenden wij op 5 maart 2018.

Excl. BTW: € 45,41
Prijs in spaarpunten: 1099

With this product, you earn 54 loyalty point(s).

Deze Ghede Neptanden zijn een zeer hoge kwaliteit FX tanden die je eenvoudig aanbrengt over je eigen tanden. Het gebitje maak je 1 x op maat om er vervolgens jarenlang plezier te hebben van deze professionele neptanden.

Deze neptanden worden geleverd in een transparant doosje inclusief fitting beads waarmee je het gebitje eenvoudig op maat kunt maken. In het doosje zit ook een duidelijke Engelse handleiding. U kunt natuurlijk ook de instructievideo bekijken onder het tabblad video. 

De neptanden van Moonstruck Eeffects hebben een dun profiel wat alleen de voorkant van je eigen tanden bedekt, dit zorgt voor veel comfort en maakt het mogelijk om goed te kunnen praten en om te kunnen drinken tijdens het dragen van deze Pro FX tanden. De materialen die worden gebruikt om deze neptanden te maken zijn dezelfde als die door een tandarts worden gebruikt voor het maken van een kunstgebit. 

Omdat deze Pro FX neptanden met de hand worden gemaakt kunnen de kleuren iets afwijken van de foto.

Betrouwbaar en snel

  • Gratis verzenden
    In NL vanaf €25,- in België vanaf € 50,-
  • 6 dagen per week bezorging
    door PostNL
  • Deskundig advies
    telefonisch en in onze showroom